Hellooo
Publicerat den

På det senaste har det inte hänt så mycket intressant, mycket läxor bara. Men dock har jag varit i stallet quite alot :) De senaste gångerna på Maran har gått bra, galopperat henne lite till och börjat jobba henne lite nu också! :) Hon börjar äntligen komma igång lite, när jag red ner i paddocken förra veckan var hon framåt och laddad till 1000. Hon ska få sina första skor på lördag, då kan vi äntligen börja rida ut med och ha lite kul! Märker att hon tycker att det blir tråkigt att bara sitta i paddocken...! 

Igår då. Jag skulle tränsa Maran och... Ja, HEJDÅ sa hon och stack rätt ut genom stalldörren med tränset hängandes runt halsen. Full galopp ut och hon trampade i sönder tränset och ställde sig ute på åkern och betade, hon såg så nöjd ut så :) Ett gott skratt fick vi oss allihopa och sen var det bara att rota fram ett nytt träns och sitta upp! :) Knashäst❤️

Starman då. HAN HAR BLIVIGT SÅ FIN att rida ut framför allt. Mjuk, stadig och alert, verkligen lyssnar på minsta hjälp och väntar på mig. Red i paddocken igår då han var väldigt mjuk och fin! Bra framåtbjudning också. Men om han går fint så varför känner jag mig som en så jävla dålig ryttare? Jag känner mig skit. Punkt. Sen måste jag tänka på att han börjar bli lite liten, vilket jag försöker trycka så långt bak i hjärnan som det bara går, men det är inget jag kan undvika. Jag får ta det dag för dag och se vad som händer helt enkelt! 

Ska ut till stallet om en liten stund, vi hörs! 

❤️

Ha det bra!








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo