Hollywood
Publicerat den

Ja tydligen har vi något Hollywood-tema på skolan just nu. De har lagt ut röda mattor och satt up en Hollywood-skylt istället för skolans logga, en rolig idé! ^^ 

Dagens outfit

Tröja/hm, shorts/Zara, converse/scorett

Ett litet kort inlägg, kommer kanske mer sen! 
Ha det bra!




Lundakarnevalen
Publicerat den

Idag stack jag, mina två systrar och mamma in till Lund och kollade på Lundakarnevalen. Karnevalen är typ det bästa jag vet, stämningen är på topp och det är musik och människor. Idag var inget undantag, vi hade riktigt tur med vädret också, jag gick i shorts och linne och frös inte alls! Jag knäppte några bilder med min systers IPhone eftersom vi lämnade systemkameran hemma. Jag vet om att bilderna är suddiga och inte jättebra, med det är bättre än inget! :) 

Dagens outfit


Blomkrans/Glitter, Soul spirit tröja/Cubus, shorts/Hannas, rosa converse/Scorett, blommig ryggsäck/Newlook

Som sagt hade vi tur med vädret. Detta är nog min ideala karneval-outfit. Skönt, praktiskt och en balans mellan lite tuffare och girly stil! ^^ Jag har hittat en ny kärlek vilket är denna blommiga ryggsäcken jag köpte för några veckor sedan, älskar den! 

Det var mycket människor i Lund denna dag. Musiken var hög och humöret var på topp. Jag förundras hur man kan vara så kreativ med skyltar och målningar. Jag kunde inte hålla inne mitt skratt när det på en vagn stod "autocorrect kan kyssa min räv!". 

Lite bilder. 




Jag på min systers axlar!

Efter karnevalen red jag ett bra pass på Babe! 
Jag hoppas att eran dag var lika bra som min, ha det bra!❤️