Hellooo
Publicerat den

På det senaste har det inte hänt så mycket intressant, mycket läxor bara. Men dock har jag varit i stallet quite alot :) De senaste gångerna på Maran har gått bra, galopperat henne lite till och börjat jobba henne lite nu också! :) Hon börjar äntligen komma igång lite, när jag red ner i paddocken förra veckan var hon framåt och laddad till 1000. Hon ska få sina första skor på lördag, då kan vi äntligen börja rida ut med och ha lite kul! Märker att hon tycker att det blir tråkigt att bara sitta i paddocken...! 

Igår då. Jag skulle tränsa Maran och... Ja, HEJDÅ sa hon och stack rätt ut genom stalldörren med tränset hängandes runt halsen. Full galopp ut och hon trampade i sönder tränset och ställde sig ute på åkern och betade, hon såg så nöjd ut så :) Ett gott skratt fick vi oss allihopa och sen var det bara att rota fram ett nytt träns och sitta upp! :) Knashäst❤️

Starman då. HAN HAR BLIVIGT SÅ FIN att rida ut framför allt. Mjuk, stadig och alert, verkligen lyssnar på minsta hjälp och väntar på mig. Red i paddocken igår då han var väldigt mjuk och fin! Bra framåtbjudning också. Men om han går fint så varför känner jag mig som en så jävla dålig ryttare? Jag känner mig skit. Punkt. Sen måste jag tänka på att han börjar bli lite liten, vilket jag försöker trycka så långt bak i hjärnan som det bara går, men det är inget jag kan undvika. Jag får ta det dag för dag och se vad som händer helt enkelt! 

Ska ut till stallet om en liten stund, vi hörs! 

❤️

Ha det bra!





BIRTHDAY
Publicerat den

JIII



Påväg till stallet!
Publicerat den

Ska precis åka ut! Ingen ridning för mig idag men jag tror jag tar in Maran och går en promenad med henne så för hon rörs på sig lite! :)
Mobba inte...

Ha det bra!❤️



Love
Publicerat den






Mysig tur
Publicerat den

Jag bestämde mig för att skritta runt vasaholm med prinsen idag. Det blåste rätt mycket idag så det prasslade lite överallt vilket resulterade i, spänd häst. Han var rätt tittig och ryckte till för smågrejer hela tiden, sen påväg hem blev han skitpigg och pinnade på i en himla fart! Travade sedan fältet hem och då var han fin :) Det är rätt skönt med sånna turer lite då och då. Bara du, din häst och dina egna tankar, rensa skallen lite! 



Red inte Maran idag men ska förmodligen ut och rida henne i morgon! Ska försöka hitta på något att blogga om så det inte blir så enformigt ha... Vad vill ni läsa om? Kommentera gärna!

Ha det bra! 




Tisdag
Publicerat den

Slut på titlar.... Men aja idag är jag glad, det känns bra! Och det blir inte sämre av att jag ska ut till stallet efter skolan! Tänkte rida både Maran och Starman. Ska nog rida ut en runda på Starman, han var ju så fin förra gången så det har han förtjänat X* I söndags galopperade jag Maran för fösta gången, hon kan inte galloppskänkel så vi fick alla springa runt och smacka tills hon tillslut föll in i gallopp. Den var stor och mjuk och hon var jätteduktig utom när vi kom mot grinden ut ur paddocken, jag svär hon hade sprungit rakt igenom den, så jag gjorde någon slags panik-halt och det gick bra iallafall! Lydnadsträning kan vi kalla det... ;) 

Idag blir det nog lite samma sak,lite galopp och kanske lite bommar för Maran :)

Vi hörs, ha det bra!



KÄNSLAN
Publicerat den

Ja känslan när man haft ett riktigt grymt hopp-pass! Starman var såååååååå duktig, och det kändes som om jag red bra också, vi kändes som ett bra team! Sen såg jag en film och såg att jag såg helt jävla hemsk ut... :) Men vi avslutade på en bana på ca 80, vilket är lagom för Starman! Han hade bra energi och var alert på mig, asså den känslan!!! Kunde inte sluta le efteråt, ÄNTLIGEN! På sista tiden har det gott skit, skit och skit så efter detta passet var jag helt lyrisk! Efter lektionen var över skrittade vi fältet upp sen fick han lite liniment på benen och ryggen, lite massage och sen försökte jag stretcha honom lite. Sen fick han massa massa godis :D

Lägger återigen denna bilden❤️


Sen skrittade jag ut Maran en sväng och Ingela gick med. Bliar och släp, sågar, musik, hästar, inga problem, duktig plutten❤️ Kanske ska testa att galoppera henne i morgon! :D Kul!


Idag blir det myskväll! Ha det bra!





FRIDAY
Publicerat den

Är så sjukt glad att det är fredag så det är inte sant! Idag har humöret varit på topp och jag har mått riktigt bra för en gångs skull :) Jag skippade att cykla ut till stallet idag för att slippa stressa. Men i morgon blir det en efterlängtad hoppträning! :D Tagga! Vid fyra-tiden åkte jag och Hanna ut med Sara och Malin för att kika når de red lektion på Stensäter! Har inte varit där på ett år men det kändes som det var igår jag slutade...! Malin fick Raa och Sara fick Tor (Thor?) och jag tyckte det gick superbra för båda! Skulle mörda för den sitsen de har asså *_* 
Malin och Raa

Sara och Tor

Nu ligger jag här i soffan och har precis tittat på Harry Potter 5, såå bra❤️ Vad har i gjort idag? 

Vi hörs, ha det bra!



Godmorgon ft. Starbucks coffee
Publicerat den

Godmorgon alla fina! Kickade igång nu med en doubleshot espresso, känner mig redan lite piggare! Plus att den är så sjukt god❤️ Idag blir nog en rolig dag, utom att vi måste simma på gympan.... Men annars blir den full av häst, precis som jag vill ha det :D slutar tio i ett idag så om jag orkar så cyklar jag ut till stallet och promenerar Starman, sen får jag skynda mig hem och byta om för då ska jag nog följa med Malin och Sara till Stensäter, kul! :D 

Ha en bra fortsatt dag, vi hörs


Ha det bra!



Trött men glad
Publicerat den

Tre hästar senare är jag rätt trött! Började med Starman, skulle bara jogga honom i paddocken. Märkte direkt att han har blivigt mycket piggare! :D Han var också mjukare i munnen än vad han brukar vara. I skritten gick han väldigt fint, fick honom i rätt låg och avslappnad form. Traven, njaaaaa. Han hade väldigt bra framåt bjudning och tog skänkeln bra, men jag hittade inte riktigt den där låga, relativt långa formen. Sen tog jag bara något varv i galopp, to sum it up, var det ett helt ok pass. Inte jättebra, inte jättedåligt. Inget son skiljer sig i mängden iallafall. 

Sen kände sig Alma dålig så hon bad mig sitta upp och rida Pika lite, vilket var väldigt kul! :) Men shit vad annorlunda det är att rida honom! Typ tvärt emot Starman. Han är väääldigt känslig i munnen så man behöver bara hålla ett mjukt stöd, medan man på Starman måste hålla rätt stadigt. Pika var faktisk väldigt fin, jobbade bara honom i ca en halvtimme i alla gångarterna tror jag. Inget avancerat. Försökte återigen hålla en rättså låg form. Låte sur blev han i galoppfattningarna, men annars var han fin, duktiga Pika! :)

Sista hästen ut, Maaaaaarannnn. Red återigen upp till paddocken och gjorde lite samma saker som förra gången. Travade över bommar, snirklade runt lite. Hon skötte sig jättebra! Snubblade över första bommen men sen gick det bra! Ska försöka rida ut henne i helgen som omväxling, så kanske hon inte tröttnar. Får se hur hon reagerar på det! :) hon är så duktig min bebis❤️

Shit, här ser hon ju smal ut! :D

Nu ska jag kika på Hela Sverige Bakar, ha det bra!



P!NK
Publicerat den

Ja idag kör jag på rosa i stallet, ingen aning om varför, kände för det i guess. NU TAGGAR JAG. Ska sitta upp med en positiv inställning och göra mitt bästa! :D Here we go!

Piké//stadium, ridbyxor//horselife, strumpor//Flädie hästsport

Ha det bra!



En liten uppdatering
Publicerat den

Nu sitter jag i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Ingela undrade om jag ville hänga med ut till stallet efter skolan så det gör jag! :) Tror att jag ska rida både Starman och Maran idag så jag kommer nog hem rätt sent. Sen på fredag kanske jag och Hanna ska följa med Sara och Malin till Stensäter! Har inte varit där sen jag slutade så det ska bli kul! :) 

Astrid, Sara, Malin, jag och Hanna ❤️

Ett litet inlägg bara för att uppdatera. Vi hörs, ha det bra! 



Prokrastination...
Publicerat den

Jag jag har skjutit upp allting idag, orkar ingenting känns det som. Idag var skolan seeeeeeg och jag taggar inte direkt redovisning om Centerpartiet i morgon. Igår då. Då var jag ute och red Maran, vi travade till och med över bommar! Vi började i skritt för vi visste inte hur mycket hon kunde/hade gjort. Hon gick fram till den, stannade, det kändes som hon tänkte "The fuck?", glodde på den, gick lugnt över. Sen var det inget mer med det. Hon visar sig kunna mycket mindre än vad en viss person har sagt, så det är typ att börja om från början. Men efter det, gick det som rinnande vatten, travade över en, sen en en annan, sen kunde hon gå på en serie av bommar både på raksträcka och diagonal. Hon verkar tycka det är kul, då blir allt automatiskt roligare! Är så nöjd med hur hon gick, hon är lixom villig att testa, det värdesätter jag högt, hon faktiskt verkar vilja lite

Blev ingen ridning på Starman men jag ska ut på lördag och då får vi se vad jag kan hitta på...! 

Så länge får ni en halvful selfie, vi hörs! 


Ha det bra!