Halloween och Espressohouse
Publicerat den

Glad halloween y'all!❤ Hoppas att ni har haft en lika bra halloween som jag! Har åkt bil i fem timmar idag så är ju lite lagom trött nu! Men nu är vi framme hos mormor. Det får bli mobilblogg de närmaste dagarna för jag glömde ta med en sladd till kameran... Men när jag kommer hem så blir det nog en bildbomb från Småland och halloween! 

I onsdags var jag och handlade lite halloween saker och kände att jag förtjänade något gott, så jag gick in på espressohouse och lyxade till det med en vit varmchoklad med grädde och marshmallows! Supergott, men guud vad mätt man blir! 




Ha det bra! 




Bus eller godis och sleepover
Publicerat den

Jag och min min Bestie har gått bus eller eller godis idag för att vi ska åka bort i morgon! Vi fick en hel del! ^^ Nu sk jag och Hanna sova över! Mysigt❤ Sen blir det upp tidigt i morgon och sen bär det av till mormor! ❤❤
Ha det bra! 



Det närmar sig...
Publicerat den

Ja herregud vad tiden går snabbt! Snart är det halloween! Jag ska gå bus eller godis med min bestie i morgon för vi åker bort på tosdag... Jag hade tänkt vara rödluvan, fast blodig och läskig xD Kommer förmodligen upp bilder. Idag var jag i stallet igen och Alma och jag skrittade/travade Vasaholmsrundan. Det kom en traktor och jag bad den att sakta ner och Starman var lugn han bara glodde lite och gjorde lite krumelurer runt den. Sen när jag vände mig om så såg jag Alma ute bland träden! Pika hade tydligen blivigt rädd och bockade och sen kom hon galopperande mot mig! Men läget var under kontroll och vi bara skrattade åt det, undra vad föraren tänkte? :P Annars var det en mysig tur och vi red typ förbi min gamla ridskola, så mycket minnen... Men jag är glad att jag slutade. Sen travade vi nästan hela vägen hem.
 
Sen nu på kvällen har det varit chill, har ätit en supergod bakelse som mamma hade köpt, smakade av kaffe och choklad♥
 
 
Ha det bra!



Lazyday outfit♥
Publicerat den

Idag är det helt sjukt vad det blåser! Det är typ en orkan, skojar inte! Det blåser upp till 35 m /sekund :O I tidningen har de bett en att stanna inne och det skakar i hela huset och det flyger grejer hit och dit och för en stund sen hade vi stöm avbrott, har nog aldrig varit med om att det har blåst så här mycket!
 
Men det har varit en läbbig dag men också väldigt chill, jag har varit med min fweend Sara♥ 
 
Här är lilla jag idag!
Lite suddiga kanske :/
 
Ha det bra♥
 
 



Hoppning♥
Publicerat den

 
 
Idag var jag i stallet. Ingela hade hopplektion för mig och Alma, ett ganska hårt pass men det behövde vi! Vi fick hoppa studs och bana. Han var lite slö men mot slutet blev det bättre. Det var jättekul! Jag åker till mormor på torsdag så jag kommer nog att vara i stallet dagarna innan ;) 
 
En annan rolig grej är att... vi har beställt Dr Martens till mig! :D De skorna är supppersnyyga, dör när jag tänker på att jag ska få sånna. De är svindyra! :O Brukar inte få så dyra gejer, därför är det extra speciellt. Jag beställde ''8 huls'' i svart på rea också hade jag en rabattkod ;) 
 
Jag och Starman från första Pay n' jumpen i somras.
 
 
Ha det bra♥
 



LOOV!
Publicerat den

Nu är det äntligen lov! Och jag kunde inte fått en bättre början. Jag spenderade hela eftermiddagen med min fina kanin Milly och fotograferade henne lite... Det gick väl...bra ;) Sen vid fyra hämtade Ingela upp mig och Hanna och vi åkte till stallet. Jag och Alma bestämde oss för att vi ville ut och rejsa lite på kaninlandet så det gjorde vi. Men på vägen dit så var Starman och Pika (ponnyn som Alma rider) förjävliga. De är så himla fega när inte en storhäst är med. De stannade, vägrade gå, öronen rätt bakåt och backade och var bara allmänt jobbiga. Det slutade med att vi fick hoppa av och släpa med dem bort till ängen. Väl där, holy crap vad de var pigga! Vi travade lite först och sen lät vi dem galoppera av sin överskotts energi. Pika och Starman är värsta tävlingskonkurrenter så det gick riiiktiigt fort! Det är så himla härligt♥ Vi lät dem galoppera på ett tag och de var riktigt svettiga efterråt. Vi avslutade med en lugn galopp, eller ja, ett försök till en lugn galopp och sen travade vi hem. Det hade nästan blivigt helt mörkt när vi kom fram :O Så vi gjorde i ordning dem och åkte hem. Väl hemma hade jag fredagsmys med familjen♥
 
Milly igår! Min prinsessa♥
 
Ha det!
 
 



Pop!
Publicerat den

Idag har skolan varit typ som vanligt. Bara en dag kvar till lovet!♥ Tänk vad dagarna susar förbi! Jag var på orkester och sen så vid halv sju tiden stack jag hem till Hanna för att vara lite med henna och Sara. Vi var helt hyperaktiva ett tag och så lyckades vi laga en måltid som faktiskt var god :O Nu är jag hemma och sitter i myskläder och har poppat popcorn. Så nu ska jag tjocka mig och titta på hela sverige bakar!♥
 
 
Ha det bra!



Ridlektionen!
Publicerat den

Ja idag var jag ju och red på stensäter som vanligt på ondagar! Jag hade Winnie igen♥ Hon var jättefin idag och frmårbjudande och formen blev jättefin också! Jag lyckades hitta henna i traven nu också! I galoppen så blev hon lite väl pigg och slände upp huvudet och studsade runt lite men sen gick det bättre ;) Är skit besviken över att jag missar dressyrtävlingen med programmet LB:1 för att vi ska åka bort på lovet... Men det blir också jättekul! :D Nu taggar jag fredag då jag ska ut till min fina prins♥ Jag skulle gärna vilja rida ut och rejsa lite på kaninlandet ;) 
 
Jag och Starman från Pay n' Jumpen som vi var på i somras!
 
Ha det bra!



Mys och lyxsmoothie♥
Publicerat den

Sitter här i myskläder och ska strax plugga lite No. Har gjort en supergod lyxsmoothie med banan, jordgubb och chokladgrädde åvanpå ^^ Känner mig glad utan någon speciell anledning. Ridningen gick bra i söndags! Ingela hade en liten lektion för mig medans Hanna lärde känna Faray lite. Hade än en gång halsförlängare och det var mycket fokus på att han skulle vara alert på mina hjälper och lyssna på mig. Jag blir lite framåt lutande i mina galoppfattningar så det jobbade vi också på. Precis som Ingela sa så märkte jag stor skillnad på Starman när jag lyckades hålla ihop honom bättre i övergånarna så då fick jag bra energi och ihop samlad galopp från början! Jättekul! 
 
Och idag då. Vi skulle ha beep-test och när vi hade kommit till nivå fyra så hackade bandet så vi kunde inte fortsätta. Ugh. Det hade aldrig hänt på 10 år! Så nu får vi ha det efter lovet istället :/
 
Här är min lyxsmoothie!♥
 
 
Ha det bra!



Världscupen
Publicerat den

Sitter här och kikar på världscupen i hoppning och förundras hur de vågar styra mot så höga hinder. Men gud vad coolt!❤ Jag tycker att ridsporten är så fantastisk och min dröm (nu snackar vi inte realistiskt!) skulle vara att tävla hoppning i Falsterbo! Jag älskar hoppning och det skulle nog verkligen vara min ultimata dröm! 



Ha det❤



Dagens outfit♥
Publicerat den

Här är lilla jag!
 
Vet inte vad jag gör med händerna där eller verför mitt hår ser så skabbigt ut haha! 
 
Tröja: Bikbok
Hatt: Mammas ;)
Byxor: Bikbok
 
Det kommer kanske höst-favoriter snart! 
Ha det♥



Myskväll!
Publicerat den

Äntligen fredag! Gud vad veckan har gått snabbt! Jag och min syster är ensamma hemma så vi har myskväll! Vi har kollat på allt från Hela Sverige Bakar till Barbie! Mysigt❤ Med pringels också!
Ha en fortsatt bra kväll!



Tara CRW vs HV polo
Publicerat den

Jag tänkte jämföra de hör ridvästarna utifrån pris och utseende. Jag kikade runt lite och jag skulle vilja testa att ha en väst till stallet. Är det bättre att rida i jacka eller föredrar ni väst? Aja min och starmans (eller mest min) färg är marint så jag kollade lite på mörkblåa västar. 

Den här första är från Tara CRW, vilket jag inte har hört talas om innan men jag tycker att den ser tjock och värmande ut men inte för klumpig, dock inte riktigtigt lika snygg som HV Polon. Priset ligger på runt 499 kr på Hööks. 
Den här västen är från My one och jag tycker att den är lite snyggare för att den är lite mer figursydd och jag gillar detaljerna så som märket och mönstret. Den ser lite tunnare ut än den förra. Nackdelen är att priset ligger på runt 600 kr. 


Har ni testat någon av de hör västarna, isåfall, skriv gärna en kommentar och säg gärna vad du tyckte. Och om du tycker att det är bäst att rida i jacka eller väst. 

Ha det bra❤



Sweater weather♥
Publicerat den

Det är verkligen mysväder just nu♥ Älskar verkligen hösten! Så som sagt så köpte jag en ny tröja igår och här är den! Det är inte så tjock men den kommer nog hålla mig någolunda varm. Jag köpte den i Medium, just för att jag ville ha den sådär oversize och mysig♥ Den är ljusblå och har lite stickade detaljer, den är perfekt för hösten!
 
Jag exprimenterade lite med photoshop hehe... Börjar äntligen lära mig!
 
 Tröja: Bikbok 50% 125kr
Ha det bra♥
 
 



''Confidece is not for sale''
Publicerat den

Ja här sitter jag nu med min No bok uppslagen och dricker mitt favorit chai-te ur min nya mugg! Vi var på Nova nyss och och jag deltog i någon tävling på Vila. Och om man gjorde det så fick man välja mellan en mugg och ett paraply, jag valde klart muggen! Jag köpte en tröja också, kommer bild i morgon ;) 
 
Jag gillar vekligen vad som står på muggen, tycket är det är 100% sant!
 
 
Ha det♥



Stångbymässan
Publicerat den

Här är lite bilder från Stångbymässan som jag var på i helgen. Hehe, det blev inte liite bilder ^^ Nästan varje människa kommenterade kameran jag hade. Fast visst, jag kan förstå att om man ser en 13 årig flicka runt flängandes med en systemkamera kan man ju börja undra! Fast jag kände mig ganska asgrym när jag ställde mig i ''fotograf-pose''. Någon undrade om jag fotograferade på heltid eller om jag jobbade för någon. Och någon bara '' Det är ingen billig kamera du har där!''. PS det var ganska gult ljus där inne så sorry :/
 
En tjej hade gjort denna skeletthanden helt själv!
 
Jag tycker att detta hantverket är helt fantastiskt♥ Och kolla vad läckra saker de hade i cafét!
 
Och detta är min outfit för dagen! :D
 
Ha det bra♥
 
 



Nutella♥
Publicerat den

Ja detta är typ vad jag gör just nu! Är helt kär i nutella! Typ det godaste som finns ^^
 
Ha det♥



Upp och ner...
Publicerat den

Ja denna helgen har gått lite upp och ner. Det började med ridning på fredagen. Sen på lördagen så var jag på Stångby mässan! Det var jättekul! :D Det kommer bilder sen. Sen var det att slänga ihop lite packning och bege sig ut till Hanna för fest+övernattning! Jag träffade några vänner som jag inte kan träffa så mycket så det var jättekul❤ Att sitta på studsmattan hemma hos sin bästis med sina allra närmaste vänner och äta chips och ostbollar och bara snacka är så himla kul❤ Sen var vi mitt ute i skogen när det var mörkt och så hade vi en munk-dekorations tävling!^^ 
Okej idag då. Jag vaknade ju hos Hanna och sen drog vi till stallet. Jag red i paddocken och jag hade återigen halsförlängare. Jag är faktiskt jättenöjd med galoppen idag. Jag kunde få honom ihopsamlad men han gick inte och såsade, vilket vanligtvis är väldigt svårt eftersom han är så himla stark! Sen sa Emma (hon som egentligen äger starman!) hon sa bara "ska vi byta häst lite?" Och jag bara "ööhh..." För hon (hästen)  hade varit väldigt sur och att någon frågar om man vi testa en sjukt fin dressyrhäst som har gått FEI klasser så var det ju väldigt kul! :D Var lite osäker först men jag gjorde det. Jag fick styra in på en volt och först i skritt och trav och sen lite galopp :) Och jag är nöjd faktiskt! Babe är så fin! Sen idag så fick jag reda på att i morgon ska Newton till Portugal för att någon har köpt honom där. Jag tycker så synd om Hanna! Vi stod där och grät och kramade honom och sen så borstade vi honom till han blev jättefin❤ 

Det var min helg! Ha det bra!
Hanna och Newton❤




Nja...
Publicerat den

Jag vet inte riktigt vad jag känner om dressyrpasset på Starman igår. Det var första gången jag red helt själv i paddocken och det var på sätt och vis skönt men när man inte har någon som säger till en vad man ska göra eller om man gör rätt eller fel, det tycker jag är jättesvårt! Jag red med halsförlängare för att han skulle få jobba lite mer men eftersom han är så himla svår att få ner i form så vet jag inte riktigt hur det ska kännas... Det är så svårt när man inte vet om man gör rätt eller fel... Men vissa stunder var han fin men ibland funkar det inte och då blir jag arg fast jag vet att det är mitt fel! Ingela sa att hon skulle hjälpa mig någon dag och då känns det nog bättre!❤ Så! Nu har jag babblat för mycket! Jag bjuder på en bild på mig och min prins❤

Ha det!



En snabb dagens outfit
Publicerat den

Såhär såg jag ut idag ^^ 
 
Det står Beat på tröjan om ni undar! Byxorna är från BikBok
 
Jag orkade inte bry mig så mycket i morse så det blev en enkel outfit.
Om ett litet tag ska jag till stallet! Ha en fortsatt bra dag♥



FALLing inlove♥
Publicerat den

Jag har blivit helt kär i denna hösten, så fanstaktiska färger och det är inte för varmt och inte för kallt! Så igår så var jag och min bästis Hanna ute i hennes (och min nu) favoritskog och tog ,som titeln säger, höstbilder! Det var jättekul! Insåg att det blev jättemånga bilder men jag kunde inte välja och detta är bara en bråkdel av alla xD Vi försökte ta några bilder när vi kastade löv också med det sket sig... Men här kommer som sagt våra höstbilder♥
 
 
Ha det bra♥
 
 
 
 



En liten uppdatering!
Publicerat den



Tjoo nu sitter jag här i skolan och väntar på att So:n ska börja. Vi ska ha förhör på typ grekisk mytologi :S Jippie... 

Ha en fortsatt bra dag❤



Höstglädje!
Publicerat den

Min dag började väl som vanligt och skoldagen var också väldigt normal. Sen hade jag utvecklingssamtal vilket sög! Sen cyklade jag ut till min bästis och jag hade bett mamma ta med systemisen till utvecklingssamtalet så att jag kunde sticka direkt ut till Hanna sen. Vi gick ut i hennes favoritskog och knäppte några bilder. Färgerna var helt fantastiska!♥ Det lyste av grönt, gult och rött överallt! Det blev några riktigt fina bilder och dem kommer upp på bloggen troligtvis i morgon. Annars har jag bara varit och ridit! Jag hade Winnie igen och vi tränade lite smått på dressyr programmet LB1. Det ska vara ett dressyr km på höstlovet och jag vet inte om jag ska ställa
upp eller inte! Jag har aldrig ridit ett dressyr program innan, knappt ens på träning! Men det hade varit så kul! Men samtidigt så vet jag i prinicp att hon kommer att gå ur form, och övergångarna kommer inte vara snygga. Men jag vill! Hjälp!?
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite mer av Harry Potter♥ Ha det!
 
 
 
 
 



Power!
Publicerat den

Idag så sprang vi en runda som heter Skytterundan. Det var riktigt jobbigt faktiskt. Och det hjälpte inte att det gick till betygen och att vi skulle springa på tid :/ Men jag är faktiskt nöjd med tiden! Jag sprang på 10.25 vilket är bra för mig! Då taggar vi beep test... not. Men i övrigt har min dag varit helt ok! Åkte hem till min bästis och det är helt fantastisk natur när ute! Måste ta med mig systemkameran dit någon dag och ta lite porträtt och-höstbilder!♥
 
Över till lite musik! En låt som jag har lysnat non-stop på senaste tiden är You make me med Avicii!♥ Tycker nästan att den är bättre än Wake me up!
 
We are one, one for sure♥
 
 
Nu ska jag bara göra läxor och mysa och känna doften av nybakt äppelpaj! Ha det bra♥
 
 



Studiedag
Publicerat den

Ja idag hade jag studiedag! Gick upp tidigt för att inte slösa bort dagen. Jag började städa lite (omg) sen så stack jag till stallet vid kvart i tolv. Vi tog en sväng ut på kaninlandet (en stor äng med ett spår runt) och där fick hästarna galoppera av sig lite ;) Vägen dit var ju ett helvete! De fjantade sig och blev rädda för saker och allt möjligt... Pika gjorde sin numera kända ryggning. Helt plötsligt när han inte vågar så stannar han och backar, oftast in i Starman. Men när vi kom dit! Herregud vad kul de tyckte att det var! Starman och Pika blev astaggade och de tävlade med varandra! Riktigt svettiga blev de och de var helt slut efter! Att vara ute och rejsa är så underbart! Särskilt idag, när det var toppenväder och löven håller på att bli gula och röda.
Ett styck taggade men trötta ponnyer!♥
 
                       
 
Hoppas att ni hade en lika bra dag som jag!



Wanties♥
Publicerat den

Jag älskar alla dessa smyckena! Särskilt ''pil setet''! :D Infinite ringen är i guld och passar till höstens färger och kan göra vilken outfir som helst lite mer intressant.
 
Alla dessa söta smycken kan ni hitta hos www.cocco.se



Höstsmycken!♥
Publicerat den

Här är accesoarena och smyckena ni kan förvänta er att se mig ha i höst! Jag dras mycket till silver, fastän hösten är ''all about the gold'' och varma toner. På armbanden gillar jag att leka lite med färger och olika slags armband, och pastell är något jag alltid kommer att ha på mig, vilken säsong det än är! :)
 
 
 
Sorry för redigeringen, det var jättemörkt i mitt rum :/
 
Aja ha det bra!♥



Helgens blogg!
Publicerat den

Jag är med i Goldentex.blogg.se tävling om att bli helgens blooogggg! :D 

http://goldentex.blogg.se/2013/october/bli-helgens-blogg#comment



Shopping♥
Publicerat den

Ja idag var jag på Nova med min familj! Det blev storshopping! Det bleb lite blandat inredning, accesoarer och roliga saker! :) Här är sakerna jag köpte:
 
 
 
Det blev tre ''höstiga'' kuddar från Hemtex! Har velat dekorera om mitt rum till höst jäätteee länge nu. En väska också, älskar modellen! En söt Haloween kittel och ett par Urban Ears hörlurar som är sjuukt bra!
 
Kuddar: Hemtex (Jubeleums pris!)
Väska: Glitter
Kittel: Jättekul xD
Urban Ears: Media Markt
 
Ha det bra!♥
Funderar på att göra en katergori som ska heta Inredning! Vad tycker ni?
 



And up to heaven they go...
Publicerat den

Idag så försvann två hästar från stallet! Fina ZsaZsa och fina Mikey!♥ De är två underbara hästar med underbara personligheter! Igår när jag och Alma var ensamma i stallet gick vi och kramade om dem och grät, kommer sakna dem massor! Så nu har jag två rosor stående på mitt rum, en för ZsaZsa och en för Mikey!♥
 
 
♥♥
 
 
 
 
 



Pancakes!♥
Publicerat den

Igår när Hanna var hemma hos mig så bestämde vi oss för att laga pankakor! Vi åt dem med socker eller Dulce de letche och banan! Dulce de letche är typ karamelliserad mjölk eller nåt... Det är sååå himla gott! Vi åt ganska många och vi kände oss ganska tjocka efteråt ;) Men gott var det!♥
 
 
Ha det bra!♥
 
 
 
 



En dag på stan
Publicerat den

Ja idag efter skolan så hoppade jag på bussen och åkte in till Lund! Jag har handlat till min bestie Hannas present! Hoppas att hon gillar den! :D Egentligen så åkte jag in för att jag skulle kanske köpa en tröja! Jag älskar den verkligen men den satt inte så snyggt :/ Såå jag tyckte lite synd om mig själv och gick in på Espresso House och köpte mig en "Jordgubb och vit choklad Frapino"! Den var verkligen jätte god! Även om det var en liten så blir man så mätt :o Så jag var en badass och drack upp min på bussen ;) 


Ha det bra❤