Instagram latley
Publicerat den


@dididudd

Ha det bra!



Taggar
Publicerat den

Ja nu taggar jag verkligen träningen med Babe i morgon! Jag försöker acceptera att det är okej om det går katastrofalt för då får jag fler tips på hur jag ska göra! Sen är det inte helt fel om det går bra också ;) Vet inte varför jag ser fram emot en träning så himla mycket men jag ska försöka slappna av och göra mitt bästa, mer kan jag inte. 
 
Idag då. Jag gick upp aldeles försent och slösade bort halva min dag. Men sen av någon konstig anledning fick jag för mig att jag skulle cykla till Måryd, trots det hemska vädret. När jag väl var där var det första jag gjorde, smidig som jag är, att haloka i leran. Så för tillfället är mina skor och mina favorit jeans sabbade, och min systers vantar är inte så vita längre... Men jag orkade inte ens bry mig. Så jag fortsatte och det var skönt att vara helt själv och renska skallen lite. Jag tänkte på allt och ingenting,på människor och beslut. 
 
Sen senare ikväll var jag med Sara och Hanna och vi bakade chokladbollar och hade det mysigt, vi hade tänkt vara ute men vi var för lata haha.Sen nu ska jag nog sätta mig med en kopp te och kolla på någon mesig film. :) Men sålänge så bjuder jag på lite tråkiga matbilder jag tog idag! 
 
 
 
Ha det bra!♥
 
 
 



Den trettonde april 2014
Publicerat den

Hej alla fina läsare! Idag var jag och i stallet och red Babe. När jag kom dit var det skitväder och det fortsatte under större delen av ridpasset, men mot slutet sprack det upp. Det blåste rätt mycket så hon var rätt ofokuserad i början. Jag red lite men sen fick Emma sitta upp och jobba igenom henne lite. Det är jättebra för då får jag se lite hur jag kan göra och så blir det lite lättare sen. Jag känner inte Babe så bra än och har inte riktigt hittat henne och då kan det vara bra att någon som känner henne till 100% kan sitta upp och förklara lite. Efter det fick jag sitta upp igen. Jag försökte komma ihåg det som jag hade lärt mig och jag fick bli lite arg på henne innan hon gick ner i en hyfsad form. Det var inget långt pass eftersom vädret var så skit så vi ville bara att jag skulle hitta en bra känsla sen fick det räcka. Galoppen i början var ju sådär, lite flängig och lite ofokuserad. Men efter ett tag släppte hon och det kändes såå bra❤️ Jag behövde inte sitta och dra eller skäkla mig blå! Då nöjde vi oss där och när jag travade av var hon också väldigt fin! Så i överlag lite uppochner men det vikiga var att jag avslutade med enbra känsla.
 
Jag och Babe förra veckan, ignorera mitt skänkelläge!

Jag tycker väldigt mycket om henne och jag ser fram emot en rolig och lärorik tid tillsammans, ska åka till en superduktig tränare på tisdag så det ska bli skitkul! IIHHH! 

Ha det bra! ❤️




Påsklov
Publicerat den

Så... vad har hänt sen jag senast skrev? Det har äntligen börjat bli varmare och vårblommaorna har börjat kika fram! Jag har också börjat rida Babe lite mer och ska ut och rida henne lite mer under påsklovet. Annars är det inte mycket som händer, det är därför jag inte har bloggat. Just nu hittar jag ingen inspiration till at blogga och då blir den ju sista prioritet... Men jag funderar på att starta om lite, att ändra designen och göra lite mer inlägg och så, inga stora ändringar. Jag är ändå väldigt glad att det faktiskt är folk som kikar in fast jag har varit rent ut sagt skit på att blogga på sistone! Tack! Jag funderar också på att starta ''Månadens favoriter'' med mera för att jag tycker att det skulle vara kul haha. Oj! Detta blev ett långt och tråkigt inlägg men bara en liten uppdatering! Jag hoppas att ni njuter av det sköna vädret lika mycket som jag!
 
 
Ha det bra!♥