När det inte går som man tänkt sig...
Publicerat den

Så ser bilderna ut såhär... Bilder som hade potential men blev fula på ett eller annat sätt! Aja, här har ni.
 
Almas hjälm... Pika är fin iaf.
 

Ha det bra!



Måndag: Check!
Publicerat den

Denna måndagen har jag fruktat. Vi började dagen med en tre timmars uppsats/debattartikel i svenska, jag klarade det, på ca fyra timmars sömn, kunde verkligen inte sova inatt! Sen var jag på Cello som vanligt på måndagar och lite sånt. Jag red Maran på fältet igår och hon kändes överpigg, nästan lite smått hysterisk men för att vara andra gången hon galopperas ute gick det rätt okej tycker jag. Imorgon ska jag ut igen och då blir det nog ridhuset, lite markarbete med bommar. Jag tänkte även redigera lite halvtaskiga bilder på Maran som jag tog medans mamma försökte få henne att stå still, de är kanske inte världens vackraste men de duger. 

Så nu sitter jag här i soffan med en påse nappar och tänker att livet ändå är rätt okej. Nu ska jag ladda om inför i morgon! Hur har eran dag varit? 


Ha det bra, puss o kram (ew)



update
Publicerat den

Ja gud vad mycket som har hänt sen jag sist skrev...Har ridit Maran en hel del och vi är som ett helt annat ekipage. Hon är pigg som en j***a... Maran är min älskling, mitt allt♥ Vi har varit ute och galopperat på heden (gick skitbra, överraskande lungt och stadigt tempo!), varit på måååånga uteritter, oändligt många paddockpass, både bra och dåliga, och vi har tillochmed ''skuttat'' över ett 30 cm hinder !! Haha, tror det var första gången hon blev ''hoppad'' med ryttare, hon tyckte det var skitkul!
 
Det känns nästan som om jag behöver göra en ny beskrivning av henne nu, då hon är så annorlunda.
 
Maran är en knashäst, rädd för saker som människor och djur och löv, bryr sig inte på maskiner eller bilar (?).
Så oootroligt pigg för det mesta. Underbart fin- Mysig. Jobbig, sjukt irriterande, äckligt söt, envis, jättesnygg, jätteful.♥ Hon har blivigt väldigt mjuk och fin i halsen och är relativt lätt att jobba ner i alla gångarter. Vi ska börja jobba mer med galoppen nu, men bitvis är hon faktiskt jättefin. En sak som hon gör som jag speciellt fick smaka på idag är att påväg upp i paddocken stannor hon, vägrar att flytta sig en centimeter. Idag blev jag arg och gav henne ett rapp med spöet, då bockar hon, litterally stillastående. Jag blir ännu argare = hon bockar igen. Tillslut fick Ingela komma och släpa upp henne i paddocken...
 
Som en gång för någon månad sen, jag var redan på dåligt humör och ville bara ha ett bra pass. Då stannar hästskiten, jag orkar inte utan messar ingela att jag rider ut istället. Nähä, det vägrade hon också. Då skulle hon fan ta mig upp i paddocken. Jag tror att jag stog i tio minuter och bara grät och ponnysparkade. Sen blev jag så himla arg, jag tog tag i henne och släpade in henne i paddocken, kravlade mig upp... Och då vägrade hon gå någonstans i paddocken = jag blir ännu argare, tar tag i henne och börjar springa runt hela paddocken så att leran skvätter, hon travar efter mig. Sen sitter jag upp, rider i fem min och hon är jättefin.
 
Nu är vårat problem mer bromsen, hon lyssnar inte på mina hjälper, så jättemycket övergångar atm. Åh! Och hon har fårr ett jättefint schabrak som hon är jättesnygg i som jag köpte i somras på Falsterbo, ett rött HV Polo! Kan se om jag kan lägga upp någon bild någon dag! 
 
 
 
Ojojoj vad långt detta blev, och det finns mycket mer, men det var en sammanfattning! Vill också be om ursäkt för mitt språk i detta inlägg... :) Nu håller hon på att sättas igång och jag ser fram emot 2015, hoppas hon stannar! Förhoppningsvis kan vi börja hoppa lite då mitt ultimata mål med denna damen är att ta oss ut på en Pay n' Jump... Nja... Vi får se! Sikta mot stärnorna... !!
 
Jag och maran förra veckan♥
 

(Jag har den fulaste kombinationen atm, rött schabrak, rosa väst och grön jacka, ew. Men min svarta väst är sönder men snart lagad, och jag ska antagligen köpa en ny ridjacka.)
 
Ha det bra♥