Uteritt!
Publicerat den

Ja denna veckan har varit uteritt veckan känns det som! Jag red för första gången ut "på riktigt" med Maran i fredags. Vi red ut Kärråsen och hon skötte sig exemplariskt! Det var jag, Ingela, Antonia och Alma. Sen kommer vi då till en grusväg med några hagar på sidan och där står en man och kör med en grästrimmer, jag känner direkt hur hon spänner sig och vill därifrån men jag rider på ändå. Ingela visslar så att han ska höra genom lurarna men tror ni han stänger av trimmern? Nej, han vrider upp växeln och total-iggar oss. Och vi bara "va i helvete..." Men på något sätt lyckas vi ta oss förbi, Maran dansade runt lite men gud vad stolt jag blev över henne när hon tillslut traskade förbi❤️

Idag då. Jag, Jenny och Ingela bestämde oss för att ta en liten heden-tur med Maran, Sam och Våfflan. Vi tänkte ta en ganska kort runda och ingen galopp för att Maran skulle få lagom med nytt på en dag. Hon var såååååå pigg när vi red iväg och ville varken stå still eller skritta. Sen finns det ett litet stenrös en bit in på fältet som vi rider längs med på heden, alltså inget stort, men enligt Maran var det ett hästätande monster ;) Vi kom en bit, sen ville inte Maran va med längre, HEJDÅ. Hon for iväg och jag bara.... Jaha? Knas❤️ Men det gick bra och jag satt kvar :D Resten av rundan gick väldigt bra trots kor och grindar, duktig knashäst! 

Hon var helt slut när vi kom tillbaka, haha! 
Hennes man ser ju för j****g ut men det ska snart fixas! :)


Denna bilden tog Ingela och la upp på Facebook och jag tycker den är så rolig! Sam var verkligen inte på humör idag haha! 

Ha det bra!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo