When one door closes, another one opens...
Publicerat den

Jaha... Sista dagen på sommarlovet och jag sitter här, en timme efter jag egentligen borde sovit och försöker frenetiskt trycka min sista-dagen-på-sommarlovet-ångest så långt bak i huvudet som det bara går. Detta har varit ett härligt sommarlov, många fantastiska minnen som te.x Italien, härliga sommarnätter med mina bästa kompisar, One Direction konserten, Haväng och att Maran kom... Det var bara några få! 
 
Jo, jag sa ju att något hade hänt inom min lilla hästvärld och jag är så glad att kunna berätta!
 
Detta är då Marqattan♥
 
Nej hon är inte min, men jag följde med Ingela och Tony och hämtade hem henne till stallet! Jag ska hjälpa till at ''rida in'' eller ja utveckla henne (eller nåt). Hon har blivigt riden lite för några år sedan men har glömt mycket. Hon är en otroligt vacker och speciell häst, hon är rätt gammal för att börja ''ridas in'', men hon har haft två föl och en skada i benet, så vi ska ta det lugnt. Har spenderat mycket av min sommar med att börja lära känna denna häst och har suttit på henne ca tre gånger. Det är en tankeställare att sitta upp på en häst som inte förstår vad man menar när man tar i en tygel, hur mycket jobb det ligger bakom en välriden häst! Så nu på bloggen kommer ni förhoppningsvis få följa våran utveckling! :) Men alla de vanliga inläggen kommer vara kvar förstås! :) Jag tycker att det ska bli jättekul att jobba med henne, tycker redan om henne väldigt mycket, underbara häst!♥
 
Så, det var allt för mig! Nu ska jag försöka vrida tillbaka mitt dygn så jag inte ser ut som en zombie, sålänge bjuder jag på några kassa bilder på sommarregnet som inte velat ge med sig under de senaste dagarna.
 
 
Ha det bra!♥ 
 
 
 
 
 
 



Sara 🌺

Iiiihh, så fin bild på er! Äntligen lite uppdatering,hihi, ser jättemycket fram emot att få läsa om er :D<3



URL: http://saraomalins.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo