Smoothie, paj och Flyinge
Publicerat den

 
 Finns det ett bättre sätt att börja dagen än att göra en smoothie och koppla av framför ett avsnitt av Cake Boss? Resten av min dag har också varit väldigt bra fast jag var lite slapp efter gårdagens hopplektion på Starman! ;) Först så cyklade jag ut till min bästis Hanna och vi visade varandra lite vad vi hade köpt och så! Det kommer bilder från Skotland sen plus lite shopping bilder :) Sen föreslog Hannas mamma att vi kunde cykla ut till Flyinge kungsgård och kolla på Kör-Sm. Det är när man sitter bakom hästen i en vagn och så ska man sväna runt tunnor, springa ner i vatten och så :)Så det gjorde vi, och herrejävlar vad dom kör! Hästarna springer så fort och tar så snäva svängar att man blir lite nervös! Som hon i spekern sa: Det här är ingen sport för fegisar! 
 
Sen var jag tvungen att skynda mig hem för att vi skulle ha gäster, när jag kom hem blev jag överraskad av en lite ovanlig rödavinbärs-och maräng paj!
 
Jag tycker att den blev störthäftig! Och god blev den! 
 
Så nu ska jag packa väskan, käka lite pizza och sticka över till Hanna igen och sova där och i morgon blir det stallet igen! Har varit borta så jag har ju saknat alla lite smått galna människor och underbara hästar! 
Min dag har alltså varit ganska fullspäckad! Hur har eran dag varit?
 



Gurk Hanna

Välkommen Plingrid! Asfin blogg, ses snart OMG VILL OSSÅ HA PAJ! KRAOM!



URL:


Plommonmasken Sara

OMG jättesnygg blogg! Namnam smoothie o paj... :) Kramiikramii seya!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo