Skottland shopping♥
Publicerat den

Här är sakerna som jag köpte i Skottland! 
 
Så jag fick reda på att en butik som heter ''Primark'' låg i närheten! Och jag blev galen xD Jag tycker lite synd om min familj fick stå ut med mitt tjat! Men så vi kom in dit och det var som att komma till shopping-himlen! Allting var så billigt och snyggt!
 
 
Så jag hittade en bech (stavning?) kjol som är en ''skaterskirt'', det betyder att det går ut lite och det är jättekul att snurra runt i den!^^ Jag hittade också ett par svarta leggings och en ljus jeansjacka, jag har velat ha en jeansjacka såå länge! Sen så sprang jag till tröj-sektionen i sista minuten och snodde åt mig en tröja som jag tycker var supersöt! Det står ''Lost in love'' på den och den är väldigt stor för de hade inte min storlek.
 
 
Kjol: 60 kr
Jeansjacka: 130kr
Leggings: 30 kr
Tröja: 30 kr
 
Sen köpte jag också lite saker som inte var kläd relaterat!
 
 
Som jag sa så är jag liite besatt av Highland Cows så jag kunde inte motstå den! Den lilla blå kristallstjärnan köpte jag i en liten by som vi var i. Sen paketet med rosor på är en tvål! Den ska dofta av ''Wild scottish raspberry'' och det fans en liten tester, den luktade inte speciellt mycket hallon men den doftade så gott så jag var tvungen att köpa den + jag älskar inslagningen! Plånboken är från New Look och jag älskar den! Speciellt färgen. Min familj säger att den är väldigt ''jag''! ^^ 
 
Det var allt från Skottland! Ha det bra!
 
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo