Träningen
Publicerat den

I tisdags var jag och tränade för Eli igen, jag förväntade mig bara att hon skulle vara pigg. Vi sprang oss igenom passet till vi gick in på mindre volter och ställde igenom och gjorde övergångar, vi jobbar på mindre volter för att hon ska kunna bromsa upp sig själv och sen försöker vi föra med den känslan ut på spåret istället för att sitta och segdra henne i munnen. I tisdags var också första gången hon gick på det tredelade bettet i metall och jag har fortfarande inte riktigt kunnat avgöra om det funkar bättre. Men aja, när jag väl kom åt henne blev hon sur och stannade, hon ville inte mer när hon insåg att vi höll på att vinna, så Eli fick hjälpa till lite med långpiskan haha. Men hon var fin i några sekunder, och det är det man får tacka o bocka för nu i början, sen kommer det nog om vi bara fortsätter! 


Vårat problem just nu är att hon ska gå i mitt tempo, ofta springer hon bara iväg och skiter fullständigt i mig. Bromsen funkar inte heller, hon försöker bara dra mig ur sadeln, men vi jobbar som sagt på att hon ska bromsa sig själv och vilja samarbeta då vi i dagsläget mest motarbetar varandra. Viljan måste komma från oss båda. 

Igår då. Jag och Alma red upp med Issa och Maran i paddocken, Issa såg superfin ut, verkligen! I början var Maran ganska jobbig, men sen! Hon bara.... Accepterade tror jag. Hon bar inte sig själv så bra eller var så fin i huvudet, men hon gick i exakt det tempo jag har försökt hitta i flera månader nu, hon var så lugn. Valde att avsluta det där, ville inte sitta och pusha det, duktiga Maris!❤️

Idag ska jag och Ingela och eventuellt någon mer ut på heden, ska bli skoj! 

Vad ska ni göra idag? Ha det bra! 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo