Onsdag
Publicerat den

I söndes red jag i paddocken med Maran. Jag tänkte på Petras tips och istället för att vilja hoppa av och gråta kändes det som att något lossnade! Istället för att sitta och lirka för mycket med innerhanden som jag först trodde att jag skulle göra, funkade det istället mycket bättre att hålla ett stadigare stöd och bara röra på fingrarna lite. Jag red bra också och det vågar jag säga, fortfarande mycket att jobba på men det var ännu ett steg närmare att vi ska hitta varandra! 

Igår var Nina och kände igenom Maran. Hon hade någon låsning i korset och i bogen men Ingela meddelade att hon sa att hon annars kändes väldigt fin och att hon var fint och jämt musklad! Då tillät jag mig att sträcka på mig lite! Fina hästen❤️ Hon också att hon nog ska stanna kvar i ca ett år till innan hon ska betäckas igen och jag vet inte hur jag ska regera på det... Aja, det tar vi då! :)
Så jag vara bara ute och pysslade om henne lite, hon fick lite godis och jag borstade av henne❤️ Sen var jag uppe och kikade lite på när Petra tränade och även Almas första träning på Issa, det gick superbra! Och om två veckor är det min tur! Varannan vecka framåt ska jag och Maran rida lektion för Eli, såå taggad, tror att det kommer hjälpa massor! 

Maran utan täcke i solen igår. 

Idag följde jag med Hanna, hennes mamma och hennes lillasyster till en födelsedagsfest för Paulin, det var jättekul, har nog inte träffat henne sen Mallorca så det var kul! 

Imorgon då. Då ska jag ut till stallet och Maran ska gå lugnt. Sen till helgen kanske det blir lite hoppning! Nu ska jag plugga franska och sova, känner mig väldigt stressad och mitt självförtroende fick ett rejält slag från förra SO-läxförhöret, litterally den sämsta inställningen man kan ha när det kommer tre prov nästa vecka... 

Hoppas er dag var bra, ha det bra! 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo