All about the ?
Publicerat den

Ni kanske har sett tusen sådana här inlägg, men ordet happiness är ett av flera som inte har lyckats bryta sin konstanta bana inuti mitt huvud de senaste dagarna/veckorna. Att vara lycklig, känna sig glad och må bra är något som betyder olika för alla. Jag, som själv vaknade upp varge morgon och ville inget hellre än att fra töcket över huvudet och skita fullständigt i skolan. Jag var ledsen varje dag, jag kände att allting var så gott som meningslöst. Men nu, några månader senare, när jag är gladare än var jag har varit på mycket länge börjar jag att börja förstå innebörden av att fakiskt känna sig simply happy.
 
Att vara glad betyder inte att du är på topp 24/7 eller lyckats le åt en kompis som har huggit dig i ryggen, nej, på sista tiden har jag insett att de är de små sakerna som räknas. Jag har sett oräkneliga videos och posts på sociala medier med citat i alla möjliga former om hur man ska "not do what you love, but love what you do" et.c, då jag är en person som lätt tycker att saker blir för smöriga, har jag bara låtit det rinna av mig, jag har verkligen försökt, blundat och försöka ta in orden men de har bara blivigt uttjatade och gått in genom ena örat och ut genom andra, inte mer än en fis i vinden, typ. 
 
Men på senaste tiden, jag vet inte om det är solen som har börjat visa sitt ansikte, eller att jag faktiskt började ta hand om mig själv en bråkdel mer, eller kanske de båda kombinerade som gjorde att jag helt plötsligt en dag kände mig genuint lycklig. Jag bestände mig för att sudda bort ordet sappy ur gjärnan och göra en fånig spa liknade stund för mig själv, en sån man gjorde i trean. Jag plockade fram mina favorit produkter, släpade in högtalaren i badrummet och satte på ett album jag visste skulle göra mig glad. Jag använde fåniga dofter som "french kiss" och kände mig lite allmänt småfånig, men det gjorde mig glad. 
 
Att känna sig glad kan vara något skrämmade, då det har blivigt nästan en trend att vara nere, tro mig, jag vet. Man tror att det stiger ska stiga en år huvudet eller kanske verkar man för självsäker? Jag tror att börjar man med att vara glad fem minuter på dagen, är det 5000 gånger bättre än ingenting alls. Är man glad tror jag att självförtroendet kommer med tiden. 
 
Det svåra är att man inte kommer vakna upp en morgon och helt plötsligt känna det som om någon helig ande har bytt ut dina inälvor mot en sockerdricka, bubblande lycka som väntar på att få ta sig ut, utan att de börjar med de små sakerna. Tänk på något du kan med enkla medel göra som gör din tillvaro på denna dystra jord marginellt bättre? Kanske är det något enkelt som te.x ett städat rum eller kanske blasta uptown funk? Det kanske är att ha på dig fluffiga strumpor eller ta ett bad, det kanske är att titta på Felix Recencerar eller att äta en speciell kaka som du har löngtat efter hela dagen eller en använda en ny kräm? Vad vet jag! Det låter obegydligt, det gör det verkligen, men jag vet att det gör stor skillnad i längden, stoooor. 
 
Vi människor mår också bra av att sätta upp mål. Vill gillar tillfredställelsen av att ha klarat av något. Varför inte sätta upp ett mål? Jag personligen, klarar nästan aldrig av mål, har inge grepp, jag anser att jag inte har tid, pengar eller resurser. Jag måste lära mig att tone it doooooown. Sätt ett enkelt mål som att kanske göra yoga varje dag i en vecka, eller sova 20 minuter mer varje natt eller nåt, med tiden kommer det bli lättare att klara av större och större mål då du bygger upp självkänslan! Gör det enkelt till att börja med. 
 
Jag är långt ifrån en positiv och all time lyckig människa, men jag är definitivt gladare än bara för några veckor sedan. Bara skilladen att inte ha tanken "jag skulle hellre sitta och käka krossat glas än att vara här" i klassrummet är en stor framgång för mig. 
 
Som sagt ser detta med glädje och lycka olika ut för alla, men förhoppningsvis var detta inlägget, om någon ens läser detta en motivations-knuff i rätt riktning!! Wow det där var smörigt, ill se myself out. Och om det inte var det, är det okej också. Men försök, försök hitta ett litet ljus i tillvaron, om det så bara är mikroskopiskt, du förtjänar det tbh. 
 
Några bilder på när jag var genuint lycklig❤️
 
 
 
 
Nu är det sent, jag lär ångra detta i morgon, god natt och ha det bra! 



Bea

ÅH, det var ett fantastiskt inlägg och jag vill säga att så fort jag är med dig och Hanna så känner jag mig trygg och glad. Vi alla tre står upp för varandra på olika sätt, löve yo!

Svar: Tack så jättemycket❤️ All the love
ingridipixlar.blogg.se



URL: http://beajagaar.blogg.se


MiLla

This was amaze, du har rätt. Vi borde alla vara genuint lyckliga och sluta hacka upp oss på allt dåligt så mycket. Smör your way to the top

Svar: AlWAyS
ingridipixlar.blogg.se



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo