Nytt träns!
Publicerat den

Får låna Petras träns "på obestämd tid" det är supersnyggt, Maran fick gå på det bettet idag men jag tror vi ska byta till ett tredelat i metall. Tränset är väldigt fint iaf! 

Piggelin

Vad använder ni för bett? Ha det bra! 




beajagaar

På 98:an har jag något slags tredelat metallbett, Regina har jag något slags stångbett och Jagaar har jag tvådelat på. Så olika på alla ;)



URL: http://beajagaar.blogg.se


Cornelia

Tjeeena Ingrid!
Måste bara säga att Maran verkligen har blivit supersnygg! Kommer ihåg när du visade bilden på henne första gången.. åherre vilken skillnad. och sen sist jag såg dig rida, jisses vilken förbättring! Härligt att du och M kan lära er så mycket av varandra, vet precis känslan :) Tycker vi får ses nån dag med malin å sara! bara en fråga, jag fattar inte alls vart du rider nånstans? flyinge, revinge?

och fr att besvara din fråga, rider jag på tredelat,, mellantjock, bett i metall på ena och på den andra tvådelat, tunt gummibett :)

ha det och lycka till!

Svar: Hej Cornelia! Tack så jättemycket för din kommentar, vad glad jag blir! Jag rider utanför Torna Hällestad på Stall Pederslund. Vi måste träffas! Rider du igen nu?
ingridipixlar.blogg.se



URL: http://ryttarcornelia.blogg.se


Cornelia

Jag rider när jag har tid, och just nu är det himla stress i skolan tyvärr :( Jag rider mindre än vad som är nyttigt för mig om man säger, haha! Men under sommarlovet kommer jag ha ett unghästprojekt vilket kommer bli skitkul.

Nästa helg skulle va kul å ses, får snacka lite med davidssons så gåre nog bra :) skulle va kul att träffa både dig och hanna haha, eftersom vi rider hyfssat nära varandra ändå och skulle kunna mätas upp får långturer på sommaren :)

en fråga till, är maran ponny eller häst? gissar på häst?

Svar: Ja det vore jättekul! ❤️ Maran är storhäst!
ingridipixlar.blogg.se



URL: http://ryttarcornelia.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo