En klapp på axeln...
Publicerat den

Till mig idag faktiskt, har hållit igång hela dagen, något som är ovanligt för mig haha... Vaknade klockan halv åtta av någon anledning och var i stallet halv tio, kikade lite på när Petra och Alma hoppade Issa och Flory, det gick jättebra! Sen var det min tur att hoppa mitt monster. Hon var relativt lugnt och ett STORT framsteg för oss är att vi faktiskt kan skritta nu. Innan kunde vi inte skritta mer än fem steg förän hon skulle rusa iväg, men nu är hon riktigt fin. Idag sköt hon faktiskt inte ut rumpan i högervarvet och jag tänkte inte ens på det till en början, men sen slog det mig, vilket framsteg! Men Ingela och Petra fick vara på mig en hel del idag, "smacka inte så mycket, korta tygeln, vrid om handen, korta tygeln igen" det var bara att bita ihop och göra om. Sen till själva hoppningen var lilla Maris duktig. Vi travhoppade 70 cm och galopphoppade 60 idag faktiskt! Har några bilder som inte precis är works of art men för att vara runt fjärde gången hon hoppas var hon superduktig, vi tog oss tillochmed över ett hinder med tunnor, fast det var lite läskigt :) 

Var duktig idag och smörjde både hennes och mina grejer, så nu blir vi lite snygga! 

När jag kom hem stack jag direkt in till stan ensam och köpte ett schabrak dom jag velat ha länge, det är från Hööks och är brunt med lite beige och guld, har den matchande huvan, Maran kommer bli supersnygg! Drack gott kaffe gjorde jag också. 

När jag kom hem gjorde jag ett yogapass, gjorde bara Sun Salutation så det var inte så långt, sen begav jag mig till Milla och var där några timmar, det var jättekul.  

I morgon blir det full rulle igen. Maran ska skrittas ut på förmiddagen fast jag helst hade velat följa med Jossan, Hanna och Alma på deras Pay n' jump, men pga körövning (sång) hinner jag inte :( Vill verkligen, det suger. 

Nu är klockan tolv och jag ska gå och lägga mig, det har varit en fantastisk dag för en gångs skull, hoppas eran var lika bra. Godnatt och ha det bra! 








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo