Aldrig igen
Publicerat den

Nä, aldrig igen vill jag ha en sån här dag! Allt som kunde gå fel gick fel! Mamma ringde och sa att hon hade glömt lucyh så jag packade ihop lite och satte mig på bussen in till Lund. Jag skulle tyvärr nog inte hinna med att åka ut med Ingela (Hon som äger hästen jag rider på) ut till stallet men jag hade lite hopp. Jag sprang och lämnade lunchen hos mamma och sen så sprang jag ner till buss hållplatsen igen, och såklart hade jag missat bussen! 
Men jag tog mig bort till den närmaste busshålplatsen och jag såg en gul buss, men sen sjunker hoppet när jag ser att det var fel buss. Jag springen över gatan, bort till själva hållplatsen och ser att jag inte kommer hinna med Ingela. Sen när jag kollar i min jacka ser jag att busskortet är borta. Perfekt. Några minuter senare kommer rätt buss men den bara fräser bara förbi. Jag får gå tillbaka hela vägen till mammas jobb och sen går vi och letar och leter men vi hittar det inte såklart. Så jag fick ta mammas busskort. Sen kommer världens regnskur och jag var tvungen att stå ute så att busschaffören skulle se mig och det var ju jätte mysigt... Eller inte. Sen när jag kommer hem får jag cykla hela vägen ut till stallet och sen var jag så trött så jag, Ingela och Jenny tog bara en skrittrunda runt kärråsen. Starman behövde ändå få sträcka ut för vi red rätt hårt på fältet i söndags! 
 
 
Det kom en det regnskurar och det blåste rätt rejält, men vad gör det när man har roligt sällskap och en underbar ponny!?
Nu sitter jag hemma framför datorn och gottar mig! Vi stack till Ica och köpte lite prinsess bakelser! :D
 
Usch! Nu ska jag försöka mig på att våga kika på Criminal Minds :S 
Ha det gött!
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo